Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο Μήνυμα της Διευθύντριας μας, κ. Αθηνάς Τζαννέτου-Γιαρμαδούρου



Με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2013-2014, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις από καρδιάς ευχαριστίες μου στην ομάδα των συναδέλφων εκπαιδευτικών του σχολείου μας, που εργάστηκαν  για μια ακόμη χρονιά ακούραστα και έδωσαν στα παιδιά μας γνώσεις και εμπειρίες που θα τα συντροφεύουν για την υπόλοιπη ζωή τους. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σχολικό μας Σύμβουλο κ. Μουτζούρη Παναγιώτη που ήταν στο πλάι μας όλη τη χρονιά και μας καθοδήγησε με τις πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις του.  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια που μας παρείχε οποτεδήποτε και αν χρειαστήκαμε, καθώς και σε όλους τους γονείς που ήταν δίπλα μας. 
Κλείνω με τις θερμότερες ευχές μου προς όλα τα παιδιά μας, για καλό καλοκαίρι και ξένοιαστες διακοπές!!
Εύχομαι σε όλους καλή ξεκούραση και  ανάκτηση δυνάμεων και με χαρά να ανταμώσουμε και πάλι με τη νέα σχολική χρονιά.

Η Διευθύντρια

Αθηνά Τζαννέτου-Γιαρμαδούρου

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα παιδιά, τη Διευθύντρια, του Εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις λήξης της σχολικής χρονιάς 2013-2014.

Ειδικότερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε του κ.κ. Νίκο Μπογιατζόγλου και Νίκο Αμπατζή για την αμέριστη συμπαράσταση στην εύρυθμη λειτουργία των παραστάσεων, που έλαβαν χώρα εντός της θεατρικής αίθουσας του νέου σχολικού κτιρίου.

Με αφορμή τη συνταξιοδότηση του Δασκάλου, με (Δ) κεφαλαίο, κου. Νίκου Ψαρρού, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για το έργο που επιτέλεσε και αφήνει παρακαταθήκη. Ευχόμαστε από καρδιάς ότι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του στη νέα περίοδο της ζωής του.

Στους μαθητές του σχολείου μας ευχόμαστε καλές διακοπές, διασκέδαση και ξεκούραση.
Στους εκπαιδευτικούς και σε όλους εμάς τους γονείς ευχόμαστε καλές διακοπές και καλή αντάμωση για τη νέα σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΚΤΗ/ 88 ΣΔΙ



Κύριε Ταξίαρχε,

Σας στέλνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν ο ΑΝΧΗΣ (ΜΧ) Μπογιατζόγλου Νικόλαος και ο ΑΝΘΛΓΟΣ (ΜΣ) Αμπατζής Νικόλαος στις εορταστικές εκδηλώσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας.

Η Διευθύντρια

Αθηνά Τζαννέτου-Γιαρμαδούρου

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:Θεατρική παράσταση ΣΤ'


Επίσκεψη του ΣΤ2 στον Δήμαρχο



Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων τους για το πρόγραμμα των Γαλλικών, σχετικά με την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς των νησιών του Αιγαίου και της ενεργοποίησης της διακήρυξης  της Πολιόχνης, οι μαθητές του ΣΤ2 τμήματος του σχολείου μας επισκέφθηκαν σήμερα το Δήμαρχο της Λήμνου.