Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου 2015



Το Σχολείο μας πήρε μέρος στους Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου που έγιναν σήμερα και κατέλαβε την πρώτη θέση.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους γυμναστές μας!!!

Γιορτή Λήξης 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας


Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αγώνες Αθλοπαιδείας στίβου μαθητών/τριών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι "Αγώνες Αθλοπαιδείας στίβου μαθητών/τριών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου". Έλαβαν μέρος 107 μαθητές από 7 σχολεία της Λήμνου, μεταξύ των οποίων και το Σχολείο μας.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας συγχαίρουν τους μαθητές τους για την συμμετοχή τους στους αγώνες. Συγχαρητήρια και στους γυμναστές του Σχολείου μας κ. Νίκο Καρύδη και κ. Λεωνίδα Μοσκοφίδη.

Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής " Εγώ και το ποδήλατό μου"

Σήμερα παρουσιάστηκε από μαθητές της Γ' και Δ΄τάξης στον αύλιο χώρο του Σχολείου μας,  το Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής " Εγώ και το ποδήλατό μου".
Ευχαριστούμε τον κύριο Παϊτάκη Αντώνη για την πολύτιμη βοήθειά του.




Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Η φετεινή θεατρική παράσταση της Στ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας και η δασκάλα τους, κα Έλενα Αντωνιάδου θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 10 Ιουνίου, ώρα 19:30 στο κινηματοθέατρο Μαρούλα το έργο της Νόπης Τσιτλακίδου "Ο γατόκηπος". Με μεγάλη  χαρά σας περιμένουμε!!!


Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή[Στέλλα Ψαράκη/Καμνιώτου,Άσπα  Λασκαρίδου,Ευγενία Ελευθεράκη] του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, τους φίλους γονείς  και χορηγούς για την επιτυχία της εκδήλωσης στον αύλειο χώρο του σχολείου Μας.
Η  Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί

150 χρόνια από την ίδρυση του ναού της Αγίας Τριάδος

Το Σχολείο μας έλαβε μέρος μς την χορωδία του στις εκδηλώσεις της Εκκλησίας για τα 150 χρόνια από την ίδρυση του ναού της Αγίας Τριάδος.

Η ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


Στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση  του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων,  συλλόγου εκπαιδευτικών, φίλων και εθελοντών. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα παιχνίδια και τα δρώμενα. 
Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.